Αποφράξεις Αμπελόκηποι 24 ώρες – 210 68 52 718 – Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Αποφράξεις Αμπελόκηποι 24 ώρες

Η Αποφράξεις Αμπελόκηποι παρέχει 24 ώρες όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης έκτακτης ανάγκης απόφραξης και καθαρισμού. Σε προσιτές τιμές είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την πληθώρα των βυτιοφόρων και των φορτηγών μας, είναι εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εργασία, μικρή ή μεγάλη. Τα πιεστικά και ριζοκοπτικά μας μηχανήματα είναι ιδανικά για την απόφραξη όλων των αποχετεύσεων. Τα φορτηγά μας επίσης μεταφέρουν ανά πάσα στιγμή μια κάμερα επιθεώρησης για την έρευνα βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 24 ΩΡΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Οι αποχετεύσεις μπορεί να μπλοκάρουν από λίπη, λάδια, πετσέτες, παιχνίδια, τηλέφωνα, χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας, ρίζες δέντρων, κ.α.

Χρησιμοποιούμε πιεστικά υδροβολής με πολύ μεγάλη πίεση για να αφαιρέσουν οποιοδήποτε εμπόδιο. Επίσης, είναι μια οικονομικά αποδοτική και λιγότερο δαπανηρή μέθοδο του καθαρισμού στις αποχετεύσεις και τους αγωγούς. Κάθε φορτηγό μας που κινείται στον δρόμο, φέρει επίσης μια κάμερα διάγνωσης για να ερευνήσουμε κάθε σωλήνα και να εξετάσουμε το είδος και την αιτία του βουλώματος. Η διάγνωση με κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλιστεί ότι δεν έχει προκληθεί ζημιά στο σωλήνα.

Source: Αποφράξεις Αμπελόκηποι 24 ώρες – 210 68 52 718 – Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s